Palvelut

Personal Training

Yksilövalmennus on useimmiten varmin tie kohti tuloksia. Valmennus suunnitellaan juuri sinun kehollesi ja elämäntilanteeseesi sopivaksi tavoitteesi huomioiden.

Olipa tavoitteenasi liikuntakipinän löytäminen, painon pudottaminen, kiinteytyminen, lihasmassan hankinta tai lajisuorituksesi parantaminen, olen valmiina auttamaan.

Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella juuri sinulle sopivan valmennuskokonaisuuden, oli sitten kyse yksittäisistä treenitunneista tai useamman kuukauden projektista.


Ravintovalmennus

Toimiva ruokavalio ei ole hetkellinen dieetti, vaan nippu fiksuja päivittäisiä valintoja, joita voit noudattaa helposti läpi elämän. Ravintovalmennuksesta saat tukea henkilökohtaisten tavoitteidesi saavuttamiseen, halusitpa sitten lisää energiaa, kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa - juuri sinulle ja sinun arkeesi sopivalla tavalla. Valmennuksesta saat vinkkejä ja työkaluja ruokavalioon, joka tuo sinulle energiaa päivittäisiin askareisiin ja työntekoon, tukee treenaamista sekä pitää mielen virkeänä.

Valmennus rakennetaan aina yksilöllisesti, omat toiveet ja tavoitteet huomioiden. Ravintovalmentajan kanssa opetellaan yhdessä luomaan arkeen sellaisia tapoja ja käytäntöjä, jotka pysyvät mukana hektisessäkin arjessa.

Työhyvinvointi

Työhyvinvointi vaikuttaa suoraan organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen. Investointi työhyvinvointiin voi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin. Henkilöstön hyvinvointi ja siitä huolehtiminen heijastuu yrityksen konkreettisiin tuloksiin. Järjestä kanssani yritysvalmennus henkilöstölle, yksilövalmennukset, yhteistreenit ja workshopit. Keskustelen aiheesta mielelläni lisää jotta löydetään juuri teille sopivin vaihtoehto. Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaan asiaan mahdollisimman pian.

Jätä viesti